1037 Budapest, Bécsi út 54.
+36 1 430 0592

Napszemüveg fontossága

Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy napjainkban nagyon fontos az UV-sugárzás ellen védeni szemünket.

 

Erre számos lehetőség van. Kérhetünk speciális védőréteget a dioptriás lencsénkre, viselhetünk fényre sötétedő lencsét, vagy napvédő lencsét ,akinek pedig nincs szüksége speciális korrekcióra vegyen egy jó minőségű napszemüveget és védekezzen így a káros sugárzás ellen.

 

A bőr védelmére sokan gondolnak, bekenik magukat fényvédő krémekkel, de a szem védelme valahogy gyakran elmarad. Napjainkban sajnos sokkal előbb jelentkeznek a szürkehályog jelei, valamint szintén gyakoribb az MD (macula degeneratio) is.

 

Muszáj kijelenteni, hogy a napszemüveg viselése tényleg nagyon fontos lenne mindenkinek. Sajnos sok esetben halljuk, hogy nem szeretik a szemüveget, bizonytalanná válnak miatta, zavarja őket, de higgyék el, hogy a mai széles szemüvegválaszték kínálatában meg lehet találni azt, amit szívesen viselnek szemük védelme érdekében. Vásárláskor legyenek körültekintőek, hallgassanak a szakemberek tanácsaira. Ne vegyenek rossz minőségű napszemüveget. Gondolkodjanak hosszú távra, a szem védelme tényleg nagyon fontos

Akciós napszemüvegek teljes, 100%-os UV védelemmel Óbudán a Bécsi úton kedvező áron