1037 Budapest, Bécsi út 54.
+36 1 430 0592
    A hóvakság ( latinul: photokeratitis; ultraviola keratitis ) a szem fájdalmas állapota. Az emberi szem nem megfelelő védelme esetén a nagymértékű természetes vagy mesterséges eredetű ultraibolya (UV) sugárzás idézi elő. ...
Részletek...

Ez történik, ha a mobiltelefont használjuk ébresztőnek !

Részletek...

A   GYORS   FELMELEGEDÉS   MIATT   A   KÖVETKEZŐ   HETEKBEN    UGRÁSSZERŰEN   MEG   FOG   NŐNI   A   POLLENKONCENTRÁCIÓ   !!!

Részletek...

Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy napjainkban nagyon fontos az UV-sugárzás ellen védeni szemünket.

Részletek...

A minap megismerkedhettem a Vision Therapy-val (Szempátia Látás Fejlesztés), amelyet most az olvasókkal is szeretnék megosztani.

Részletek...

Rövid anatómia áttekintést követően jelen cikkemben főleg azzal szeretnék foglalkozni, hogy mi az amit felnőttkorban tehetünk, ha valamelyik szemünket nem használjuk rendesen.

Részletek...

Dübörög a síszezon, de figyelni kevés, látni is kell !!!

Sportoláskor az egyik legfontosabb érzékszervünk a szemünk. A minőségi látás nélkülözhetetlen legyen az szó bármilyen sportágról is. Vizsgálatok igazolják, hogy a sportbalesetek 60%-a a rossz látásra vezethetőek vissza, de egyes sportágaknál, pl. a síelésnél ez akár 80%-ra is tehető.

Részletek...

Hogyan változik szemünk a kor előrehaladtával, avagy mire érdemes odafigyelnünk!

Részletek...

Napjainkban nagyon népszerűek a háromdimenziós mozik. Kevesen tudják azonban, hogy nem mindegyikünk szeme alkalmas ezek nézésére.

Részletek...

Lehet vajon egyáltalán egy szemüvegnek gondolata? Persze, hogy nem, de egy szemüvegen, és szemüvegben elgondolkodhatunk néhány témával kapcsolatban. Különösen én, akinek mindennapjai főleg erről szólnak.

Részletek...

Megkértem néhány ismerős, különböző életkorú gyereket, hogy írjanak, vagy rajzoljanak nekem valamit ami az emberi szemről, vagy a látásról eszükbe jut. Kíváncsi tekintettel néztek rám, mire is gondolok, aztán munkához fogtak. Megdöbbentő mennyire

Részletek...