1037 Budapest, Bécsi út 54.
+36 1 430 0592

Monitor előtti munkavégzés

Az emberi szemet jelentősen igénybe veszi a modern irodatechnika. A számítógépek képernyője, a neonvilágítás, ill. az energiatakarékos fényforrások vibrálása folyamatosan terheli szemeinket.

 

Kevesen tudják, hogy a problémák csökkenthetőek, a műszeres vizsgálat eredményeként ajánlott speciális szemüveglencsék és ezek színezése segítségével. Átlagosan 40 éves kor felett legtöbben szemüvegre szorulunk, amennyiben közelre szeretnénk nézni. Ma már ezen problémák megoldására számos lehetőség kinálkozik, amelyek közül mindig az adott körülményeknek legmegfelelőbbet kell kiválasztani. Más lencsetípus alkalmazható nagy területek belátására és más szűkebb számítógépes munkahelyek áttekintésére.

 

Cégünk tapasztalt, diplomás optometrista-kontaktológus szakemberei lehetővé teszik a XX.-XXI. század vívmányának, a kontaktlencsének széleskörű és szakszerű alkalmazását is. A szolgáltatás tartalmazza az ideális lencse kiválasztását, használatának betanítását és tisztítását. Ehhez folyamatosan biztosítani tudjuk a szükséges tisztító, tároló és fertőtlenítő szereket és cserelencséket.

Monitor védő szemüvegek forgalmazása, monitor védő szemüvegek szemüvegek készítése Óbudán a Bécsi úton kedvező áron