1037 Budapest, Bécsi út 54.
+36 1 430 0592

Szemüvegkeretek

Üzletünkben széles választékot találnak a divatos, márkás és jó minőségű szemüvegkeretekből. Napjainkban az optikai ipar már szinte nem ismer lehetetlent. Korábban sosem használt anyagok, szinek, formák hóditanak.
A szemüveg öltöztet. A divatos, modern és stilusos szemüveg a viselő személyiségéhez illeszkedik, kiemeli előnyös tulajdonságait.
Mi magunk is szeretjük a különleges, egyedi megjelenésű kereteket, ezért fő hangsúlyt fektetünk ezek beszerzésére.

szemüveg keret

Úgy vagyunk a keretekkel, ahogy Gombóc Artúr a csokoládéval. A kerek, a szögletes, a hosszú, a rövid, a gömbölyű, a lapos, mindenfajta, amit csak készítenek a világon megtalálható üzletünkben.
Ha különleges, egyedi keretet keres, nálunk biztosan talál kedvére valót!


A széles választék érdekében, szinte minden keretből csak egyet tartunk!
Új kereteket minden héten kapunk!

Keret nélküli, fúrt szemüvegek: a legvékonyabb és legesztétikusabb szemüvegkeretek. Az utóbbi évek egyik legerősebb divatirányzataként jelentek meg és még hosszú ideig uralják az elegáns és modern szemüveg kategóriáját.
A fúrt keretek esztétikus és biztonságos lencséket igényelnek. A fúrt szemüvegek kezelése fokozott gondosságot igényel, ezért a kapkodó és „nyugtalan” kezelés problémákat okozhat a lencsék élettartamában.
A túl gyakori cserélgetés, le-felvétel, állandó igénybevétel csökkenti a szemüveg élettartamát.
Keskeny és kis keretek: a keskeny szemüvegkeretek egyre népszerűbbek. Már progressziv lencsét viselők körében is alkalmazható.

 

 

Akciós Fisherprice, Gucci, Tommy Hilfiger, Silhouette, Pro Design, Eyefunc, You's, Escada, Kenvelo, Fendi, Nici, Röhm, Jai Kudo, Tonny Morgan, Minima, Oxidoo, Boss Orange, S.Oliver, Pepe Jeans, Replay, Converse, Energie, People, Alberto Modigliani, Joop, Jaguar, Ferrari, Sting, Vogue, Calvin Klein, Timberland szemüvegek készítése Óbudán a Bécsi úton kedvező áron